Будь ласка, прочитайте уважно!

 

Користуючись послугами Інтернет-порталу  papashon.com (далі Інтернет-портал / сайт), Користувач висловлює свою згоду з Політикою Конфіденційності. Інтернет-портал залишає за собою право вносити зміни в Політику Конфіденційності на свій розсуд. Користувач бере на себе відповідальність за ознайомлення з оновленою версією Політики Конфіденційності, відповідно до якої регулюються правила користування  Інтернет-порталом.

Політика забезпечення конфіденційності інформації та захисту персональних даних (нижче – «Політика конфіденційності») відноситься до інформації будь-якого типу, яку Користувач передає Інтернет-порталу  в ході замовлення послуг, які представлені на його сторінках.

 

  1. Визначення термінів

1.1 «Адміністрація сайту» – уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від його імені, які організовують і (або) здійснює обробку персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.

1.2 «Персональні дані» – це індивідуальна інформація про ваші особисті або фактичні обставини. До них відноситься вся інформація про вас, наприклад, ваше ім’я, адреса електронної пошти та інше. І, навпаки, інформація, яку не можна співвіднести з вами (наприклад, кількість користувачів онлайн-сервісу), не рахується персональною інформацією.

Як правило, ви можете користуватися нашим  Інтернет-порталом (онлайн-сервісом), не розкриваючи свою особистість і не надаючи персональні дані. Проте, для деяких пропонованих послуг здійснюється збір персональних даних. В цілому, ми збираємо, зберігаємо та використовуємо такі дані лише з метою використання нашого онлайн-сервісу, зокрема, для надання необхідної інформації.

1.3. «Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.4. «Конфіденційність персональних даних» – обов’язкове для дотримання Адміністрацією сайту вимога не допускати їх умисного поширення без згоди суб’єкта персональних даних або наявності іншого законного підстави.

1.5. «Користувач сайту (далі Користувач)» – особа, яка має доступ до сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує даний Інтернет-порталом / сайт для своїх цілей.

1.6. «Cookies» – невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і зберігається на комп’ютері / телефоні  користувача, за допомогою якого користувач відвідує Сайт , який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

1.7. «IP-адреса» – унікальний мережеву адресу вузла в комп’ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

 

  1. Загальні положення

2.1. Дана  Політика конфіденційності є офіційним типовим документом Адміністрації Сайту і визначає порядок обробки та захисту інформації про фізичних та юридичних осіб, що використовують Форму зворотнього зв’язку на Сайті.

2.2. Метою цієї Політики конфіденційності є забезпечення належного захисту інформації про Користувача, в т.ч. його персональних даних від несанкціонованого доступу і розголошення.

2.3. Відносини, пов’язані зі збором, зберіганням, розповсюдженням і захистом інформації про користувачів регулюються цією Політикою конфіденційності та чинним законодавством України.

2.4. Чинна редакція Політики конфіденційності, є публічним документом, розроблена Адміністрацією Сайту і доступна будь-якому Користувачеві мережі Інтернет при переході по гіпертекстовому посиланню «Політика конфіденційності».

2.5. Адміністрація Сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності.

2.6. При внесенні змін до Політики конфіденційності, Адміністрація Сайту повідомляє про це Користувача шляхом розміщення нової редакції Політики конфіденційності на Сайті https://papashon.com

2.7. При розміщенні нової редакції Політики конфіденційності на Сайті, попередня редакція зберігаються в архіві документації Адміністрації Сайту.

2.8. Використовуючи Форму зворотнього зв’язку, Користувач висловлює свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності.

2.9. Адміністрація Сайту не перевіряє достовірність одержуваної (збирається) інформації про Користувача.

2.10 У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту.

2.11 Дана  Політика конфіденційності застосовується тільки до даного сайту. Адміністрація сайту не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на даному сайті.

2.12 Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід повідомляти в розділ «КОНТАКТИ» у формі зворотного зв’язку .

 

  1. Реєстрація на сайті

3.1. Ви можете користуватися Сайтом без реєстрації, проте в такому випадку доступ до деяких функціональних  складових буде обмежений.

3.2. Під час реєстрації Користувач  надаєте дійсну адресу електронної пошти та пароль.

3.3. При здійсненні реєстрації ми збираємо і обробляємо Особисті дані за умови, що вони були надані Користувачем , і / або у формі файлів cookies.

 

  1. Файли сookies

4.1. Файл cookie являє собою невеликий фрагмент інформації, який відправляється Вашому браузеру і зберігається на жорсткому диску Вашого комп’ютера / телефоні.

4.2. Адміністрація сайту використовує файли cookies для відстеження використання нашого Сайту, а також надання Послуг.

4.3. Адміністрація сайту можемо використовувати файли cookies, щоб збирати інформацію про відвідувачів сайту, наприклад: IP-адреса, тип браузера, операційної системи, дата і час відвідування.

 

  1. Мета збору персональної інформації Користувача

5.1. Будь-яка персональна інформація (дані), надані в розпорядження Адміністрації Користувачем, можуть бути використані:

5.1.1. з метою точної ідентифікації Користувача, який зареєструвався на сайті.

5.1.2. з метою забезпечення безперебійного доступу Користувача до можливостей і ресурсів даного інтернет-магазину.

5.1.3. встановлення і підтримання в подальшому зворотного зв’язку з Користувачем. Це відноситься до: відсилання  різних інформаційних повідомлень, запитів про характер використання ресурсів Інтернет-порталу і окремих його компонентів, запитів на надання послуг, а також  обробки інших запитів Користувача.

5.1.4. для визначення точного місця розташування Користувача, якщо  потрібно для підвищення безпеки під час використання певних ресурсів даного Інтернет-порталу, в тому числі  для запобігання, боротьби та захисту від проявів шахрайства.

5.1.5. для підтвердження достовірності та повноти персональної інформації, яку Користувач надає в розпорядження Адміністрації.

5.1.6. для створення та оформлення облікового запису, який  необхіден, щоб оформляти замовлення і здійснювати покупки через Інтернет-портал. Тільки отримання згоди на її створення з боку Користувача.

5.1.7. Для надання Користувачеві інформації про поточний стан оформленого (або який оформлюється в даний момент) Замовлення на придбання послуг.

5.1.8. Для обробки (оформлення) і прийому фінансових платежів, для підтвердження наявних податкових пільг, сплати податків, а також для заперечування проведених платежів (якщо це виявилося необхідним), для визначення (а також для присвоєння) прав на оформлення Користувачем  знижок .

5.1.9. Для надання Користувачеві своєчасної клієнтської і технічної підтримки. Вона може знадобитися в разі виникнення тих чи інших проблем, які пов’язані з використанням ресурсів і можливостей веб-сайту інтернет-магазину.

5.1.10. Для надання Користувачеві (з його згоди), точної інформації про оновлення послуг/товарів, про які надійшли спеціальні пропозиції, цінової політики та цінах, а також  для розсилки новин та інших матеріалів від імені даного Інтернет-порталу, а також від імені його компаній-партнерів.

5.1.11. Для проведення рекламних акцій різного напрямку і типу, іншої діяльності рекламного характеру (тільки, якщо Користувач попередньо дав згоду на такі дії).

5.1.12. Для надання та забезпечення доступу Користувача до веб-сайтів і / або сервісів компаній-партнерів цього Інтернет-порталу.

 

  1. Використання Особистих даних і передача їх третім особам

6.1 Даним Я (Користувач) дозволяю ТМ PAPASHON (ПАПАШОН)  і її уповноваженим представникам, в рамках Закону України «Про захист персональних даних», отримувати, збирати, зберігати і використовувати мої персональні дані в базі персональних даних «Бонусні Картки постійних клієнтів : прізвище, ім’я, батькові, дату народження, стать, поштову адресу, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, інформацію про дітей (Ім’я та рік народження).  У будь-який момент моя згода може бути мною відкликана шляхом направлення повідомлення у формі зворотного зв’язку у розділі «КОНТАКТИ». Також, з метою реалізації програми лояльності Я дозволяю юридичним та фізичним особам, ліцензіатам ТМ PAPASHON (ПАПАШОН) направляти мені кореспонденцію на вказаний мною адрес електронної пошти та / або на номер наданого мною телефону, включаючи інформацію про проведених ТМ  PAPASHON (ПАПАШОН) і її партнерами рекламних компаніях, а також пересилати подарунки або призи.

6.2 Адміністрація сайту  не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в даній Політиці. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Адміністрації сайту.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дію цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв’язку з чим, Компанія рекомендує ознайомитися з політикою в сфері конфіденційності і персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.

6.3 Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур’єрським службам, організаціями поштового зв’язку, операторам електрозв’язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті Інтернет-портлу   PAPASHON, включаючи доставку Товару.

6.4. Адміністрація сайту вживає необхідні  організаційні і технічних заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

6.5. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

 

  1. Термін зберігання персональних даних

7.1 Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

7.2  В разі якщо користувач сайту видаляє свій обліковий запис з Сайту  або просто бажає видалити свої персональні дані йому необхідно заповнити напередодні форму зворотного зв’язку в розділі «Контакти» та вказати про своє бажання.   

 

  1.  Відповідальність сторін

8.1. Адміністрація сайту несе відповідальність за умисне розголошення Персональних даних Користувача відповідно до чинного законодавства, за винятком випадків, передбачених п.6.2.,6.3. 8.2  цієї Політики Конфіденційності.

8.2. У разі втрати або розголошення конфіденційних даних користувача, Адміністрація сайту не несе відповідальності в разі, якщо:

8.2.1. Інформація стала доступною публічно до того, як була втрачена або до її розголошення.

8.2.2. Інформація отримана від третіх осіб (третьої сторони) до того, як потрапила в розпорядження представників Адміністрації сайту.

8.2.3. Розголошена після отримання дозволу на те з боку Користувача.

 

  1. Порядок вирішення спорів

9.1. До того, як звертатися до суду з позовом, для досудового вирішення виниклих суперечок між Користувачем і Адміністрацією сайту, Сторони пред’являють один одному претензії у письмовому вигляді. Крім того, надається і письмову пропозицію про можливість добровільного врегулювання спору.

9.2. Одержувач претензії в термін, що не перевищує протягом 30-ти (тридцять) календарних днів з моменту її отримання письмово повинен повідомити заявника про підсумок розгляду претензій.

9.3. Якщо врегулювати спір не вдалося, він передається для розгляду до суду, де і буде розглянуто за правилами чинного Українського законодавства.

9.4. До діючих в даний час правилам Політики забезпечення конфіденційності і відносинам, які виникають між Користувачем і представниками Адміністрації Інтернет-порталу, застосовуються положення чинного Українського законодавства.